Завтра півфінали

В суботу 8 серпня в Михайлівці відбудуться півфінальні поєдинки Відкритого чемпіонату Лебединщини з міні-футболу. У двох матчах визначаться учасники фінального двобою за право володіти завітним кубком та носити звання найсильнішої команди району.

О 9:00 першими на поле універсального майданчика вийдуть футболісти двох сусідніх сіл Першотравневого та Михайлівки, які виявлять того, хто за тиждень змагатиметься у фінальному поєдинку. Шанси обох команд можна розцінювати як 50/50, адже першотравневці – переможці групи «А», а представники ТДВ «Племзавод «Михайлівка» не стали чемпіонами групи через те, що їх опонентами були фаворити змагань – межирічани.

О 10:00 у бій вступлять представники лебединського «Торнадо» і Межиріча. Матч, який заслуговує бути фіналом, адже сила, клас і майстерність обох колективів давно відома. Тим видовищними будуть згадані зустрічі, які виявлять тих хто 15 серпня зіграє у головному та вирішальному матчі чемпіонату. Нагадуємо, що присутність вболівальників на футбольних зустрічах поки що заборонена.

Вдалої гри найкращим командам Лебединщини!

Поділіться
[uptolike]