Втрачаємо, а потім набираємо

Завтра, 19 грудня, коли увесь православний світ відзначатиме День Святого Миколая лебединці гратимуть у футзал. Наш «Автомобіліст» проведе свій черговий матч Зимового чемпіонату міста Суми з футзалу. Нашим суперником буде команда «Суми- Псел», а зустріч запланована на 17:00.

А тим часом «автомобілістам» вдалося провести одразу 3 заплановані поєдинки. Першим нашим суперником був дебютант змагань, команда із досить незвичною назвою «Вальхала». Ще до матчу лебединцям прогнозували перемогу з великим рахунком. «Автомобіліст» протягом усього поєдинку володів беззаперечною перевагою, постійно атакуючи ворота суперників. Але, як часто буває, чогось не вистачало, щоб м’яч нарешті опинився у чужих воротах. Перший тайм виявився «сухим», адже жодному із опонентів так і не вдалося «розмочити» рахунок.

Жваво наші розпочали другу половину матчу і одразу повели у рахунку. Після чергової масованої атаки, коли біля воріт «Вальхали» зібралися чи не всі учасники матчу, лебединцям вдалося проштовхнути м’яч у сітку. Через сім хвилин в одній із контратак суперники зрівняли рахунок. Як не намагалися «автомобілісти» вразити чужі ворота, це їм так і не вдалося. Невезіння, недостатня індивідуальна майстерність, а ще «купа» хрестовин, штанг та поперечин, так і залишили рахунок матчу без змін (1:1).

Через три дні «Автомобіліст» протистояв дуже сильній команді «Гранум». Цей матч назвали центральним. Суперники обережно розпочали поєдинок і особливо не намагалися атакувати ворота. Хоча лебединцям, перериваючи атаки опонентів, дуже часто доводилося порушувати правила гри. Вже до кінця І тайму їх назбиралося більше п’яти, і наступне порушення вже каралося пробиттям дабл-пенальті. За кілька хвилин до закінчення першої половини матчу такий пенальті «Гранум» вдало реалізував. Лебединці відразу відповіли точним ударом Кирила Артеменка і рахунок став нічийним. Усе йшло до мирного підсумку І тайму, але за мить до фінального свистка лебединці порушили правила і арбітр матчу призначив черговий дабл-пенальті у наші ворота. Але цього разу на висоті опинився наш воротар Андрій Томащук, який вдало відбив штрафний без стінки.

Другий тайм краще розпочали лебединці і після точного пасу Кирила Артеменка влучним ударом відзначився Єгор Свістюла. Але переможний для нас рахунок зберігався недовго, і вже у черговій атаці «Гранум» зумів його зрівняти. За дві хвилини до закінчення матчу після розіграшу кутового наш воротар знову опинився на висоті і відбив м’яч, але «Грануму» вдалося забити гол повторним ударом. Часу, який залишався, «автомобілістам» не вистачило, щоб зрівняти рахунок. Тому фінальний свисток зафіксував нашу поразку з рахунком 2:3.

 16 грудня «Автомобіліст» провів свій третій матч за останні 8 днів, в якому нарешті вдалося святкувати перемогу з рахунком 4:2. Ось так нашій команді вдалося спочатку втратити, а потім здобути дорогоцінні очки. Вітаємо наших футзалістів і сподіваємося на завтрашню перемогу. Вболівайте тільки за своїх!

Поділіться
[uptolike]