УВАГА! Сьогодні у Лебедині футбол

Поспішаємо повідомити лебединським любителям футболу, що сьогодні в нашому місті о 18:00 відбудеться футбольний матч за участю  головної футбольної команди «Лебединець».

Після того, як 20 липня наша збірна зіграла матч останнього туру І кола організатори чемпіонату, більше ніж на місяць, призупинили змагання. Щоб не втрачати ігрову форму, і мати можливість готуватися до продовження першості, не тільки у форматі тренувань, керівництво «Лебединця» запланувало провести 1-2 товариських поєдинки з різними командами області.

На пропозицію лебединців погодились футболісти білопільського «Авангарда», які, до речі, є нашими сусідами по турнірній таблиці І кола. За підсумками першої половини першості наші гості займають 4 місце і випереджають лебединців на 2 очки, хоча й провели на один матч менше. Нагадаємо, що в зустрічі І кола, яка відбулася 22 червня у Лебедині, наші футболісти програли білопільцям з рахунком 0:2.

Отже, запрошуємо вірних вболівальників лебединського футболу, сьогодні, 8 серпня о 18:00 на стадіон «Авангард» на товариський матч «Лебединець» – «Авангард»( Білопілля).

Вболівайте тільки за своїх!

Поділіться
[uptolike]