Суперлюдина серед лебединців

Мешканці нашого краю, які цікавляться спортом здогадуються про кого піде мова. А от не кожному пересічному лебединцю відомо про те, що у нашому місті живе неординарна людина з надлюдськими можливостями. Мова йде про  нашого видатного земляка, марафонця Віталія Меренкова. Нещодавно він повернувся зі змагань із ультрамарафону, який традиційно відбувся у смт. Ворохта, що на Іванофранківщині.

 В минулому році наш бігун вже долав дистанцію у 183 км і посів 6 підсумкове місце. Цього разу на вибір 250 учасників запропонували 5 різноманітних за довжиною та складністю дистанцій у 24, 44, 67, 103 та 174 км. Віталій Меренков, як справжній та витривалий спортсмен, вибрав найскладнішу і подолав її за 35 годин 19 хвилин 6 секунд. І виборов почесне третє місце.

Навіть важко уявити людину, яка біжить майже півтори доби. І це суперлюдина, яка вкотре довела надможливості людського організму. Дуже приємно, що на Лебединщині знайшлися меценати, які допомагають таким талановитим спортсменам. Віталій Меренков щиро дякує за фінансову допомогу директора СТОВ «Промінь» Євгена Коваленка та Почесного громадянина Лебедина Владислава Бухарєва.

Вітаємо з черговою перемогою нашого видатного бігуна Віталія Меренкова, який своїми вражаючими виступами вкотре прославляє своє місто!

[rl_gallery id=”11036″]

Поділіться
[uptolike]