ЛЕБЕДИНЩИНА. Проблеми шкільного автобуса

Чесно кажучи, ніхто не чекав, що так швидко виникнуть проблеми із рухом шкільного автобуса, який був придбаний у серпні минулого року для підвезення дітей Куданівки, Бишкіня та Червленого, котрі виявили бажання навчатися у школах Лебедина. «ЖЛ» навіть присвятила декілька матеріалів «автобусній» темі, де повідомляла, що шкільна малеча з комфортом добиратиметься до своїх навчальних закладів із листопада 2018 року. Але…

Щастя учнівської молоді закінчилося наприкінці квітня, коли червленівські та бишкінські діти так і не дочекалися свого автобуса. А все через те, що влада цих сіл заборгувала кошти на пально-мастильні метеріали. Саме тому якийсь час рух шкільного автобуса пролягав тільки від Куданівки до Лебедина.

Як вдалося з’ясувати, першими на цю проблему відреагували у Червленому, тож станом на 3 травня рух автобуса до цього села відновлено. А ось бишкінським дітлахам, які навчаються у місті, доводиться добиратися до шкіл самотужки.

Досить закономірно виникає питання до Бишкінського сільського голови та депутатів сільради – а скільки ж потрібно часу, аби знайти кошти на перевезення дітей? «ЖЛ» слідкуватиме за вирішенням проблеми і обов’язково інформуватиме про це читачів.

Поділіться
[uptolike]