Пожежі на Короленка та Привокзальній

Дві пожежі за тиждень. 14 вересня  о 15:02 на пункт зв’язку 5 ДПРЧ (м.Лебедин) надійшло телефонне повідомлення про пожежу на вул.Короленка в Лебедині. На гасіння загоряння було направлено черговий караул у складі двох відділень. Прибувши на місце пожежі, вогнеборці встановили, що вогонь охопив господарську споруду. Пожежу вдалося швидко локалізувати та запобігти її поширенню на територію сусіднього господарства. Шкоди життю та здоров’ю людей вогнем не завдано.

Іще одна пожежа сталася 20 вересня. До служби порятунку 101 о 20:42 надійшло повідомлення про загоряння господарської споруди по вул.Привокзальній в Лебедині. Про пожежу повідомила господиня, яка побачила дим та полум’я з-під покрівлі. На гасіння виїхав черговий караул 5 ДПРЧ.

Рятувальники на місці події встановили, що вогнем охоплено до 80 кв.м покрівлі, до 60 кв.м перекриття, речі господарського вжитку та 2 тонни сіна. Існувала загроза подальшого поширення вогню на решту будівлі та поруч розташований житловий будинок. Для безперебійної подачі води автоцистерни дозаправляли від пожежного гідранта, що облаштований на відстані до 1,5 км від осередку горіння.

Загоряння локалізували о 20:52, а о 22:35, витративши майже 8 т води, – повністю ліквідували.

На гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 8 фахівців Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Сумське районне управління ГУ ДСНС України у Сумській області

Поділіться
[uptolike]