Посвяту у студенти й перший дзвоник відзначили у медколеджі

Новий навчальний рік у Лебединському фаховому медичному коледжі імені М.І.Ситенка традиційно вже розпочався посвятою у студенти. Звісно, події, які розпочалися в країні 24 лютого, неабияк уплинули на його організацію.  Театралізовані герої дійства з болем говорили про військові дії, про полеглих та про обов’язкову нашу Перемогу. Але незмінними залишилися Поява Гіппократа, Науки, Залікової книжки, Студентського квитка, Клятва першокурсників, одягання білих халатів та окроплення першокурсників водою.

Настанови, накази та довідки, зачитані старшокурсниками, стануть у пригоді нашим першокурсникам. Після проголошення клятви усіх привітала виконувач обов’язків директора коледжу Жанна Смолова, побажавши першокурсникам величезного бажання навчатися та пізнавати усе нове, легкого навчального року, яскравих вражень, нових друзів та відмінних оцінок. Свято продовжилося ознайомленням студентів-«початківців» із практичними здобутками колег-старшокурсників.

Після цього усі зібралися для зустрічі з нашими випускниками: штаб-сержантом Романом Гришаком псевдо «Ангел», якому присвоєне звання Героя України з удостоєнням ордена «Золота зірка» та заслуженим працівником охорони здоров’я Олегом Зражевським. Принишкла актова зала наповнювалася гордістю за наших випускників, за їхній внесок у перемогу та захист України.

Також присутні переглянули виставку досягнень та прикладного мистецтва студентів коледжу. Тож навчальний рік розпочався, нехай він буде спокійним і плідним.

Любов ЛАРІНА, культорганізатор коледжу

Поділіться
[uptolike]