Перший футбол на лебединському «Авангарді»

Минулої суботи головна споруда нашого міста наповнилася дитячим галасом: на стадіоні «Авангард» відбувався матч Дитячо-юнацької футбольної ліги Сумської області. У це навіть важко повірити, але цьогорічний футбольний сезон у Лебедині відкрили тоді, коли зазвичай його закінчують. 26 вересня 2020 року юнацька збірна провела свій перший домашній поєдинок традиційного обласного турніру, який проходитиме протягом навчального року. Наша команда 13-річних футболістів потрапила у групу «А» першої ліги ДЮФЛ разом із ровесниками з Охтирки, Ромен, Краснопілля, Білопілля, Тростянця, Недригайлова та Сумського району.

Трохи раніше, 23 вересня, юні лебединці зіграли в гостях перший матч проти однолітків із Білопілля і, на жаль, програли з рахунком 0:3. І ось домашній матч проти недригайлівських футболістів на своїй траві перед очима лебединських вболівальників, серед яких переважали рідні та близькі майбутніх футбольних зірочок.

Зустріч розпочалася атаками гостей, які протягом перших 5 хвилин, встигли подати аж два кутових. Наші хлопці з кута поля вперше нанесли удар аж на 15-ій хвилині. Протягом І тайму гольові моменти частіше виникали біля наших воріт, але м’ячі у ворота обох суперників так і не потрапили.

Як раз у середині ІІ тайму наші суперники після подачі кутового зуміли забити м’яч у наші ворота. Нашим хлопцям не вдалося переломити хід поєдинку. Загальний підсумок матчу так і не змінився 0:1.

Нашим юним футболістам протягом наступних двох місяців доведеться зіграти ще 5 офіційних матчів і зокрема, вже завтра, 3 жовтня, вони вирушають до Ромен для участі в черговій своїй грі. Бажаємо нашим хлопцям перемоги і сподіватимемося, що із двох стартових поразок наші хлопці та їхні тренери зроблять висновки, і лебединська команда почне здобувати перші очки.

Поділіться
[uptolike]