ЛЕБЕДИН. Першогвардійська асфальтується!

Лебединську вулицю Першогвардійську асфальтують

Вулиця Першогвардійська, що, без перебільшень, є однією із головних дорожніх артерій Лебедина, тривалий час потребувала капітального ремонту. Як уже помітила більшість містян, цієї весни роботи із асфальтування нарешті розпочалися.

Комфортне дорожнє покриття для лебединців створюють працівники ТОВ «Гадячшляхбуд». Як повідомляється на сайті міської ради уже проведено першочерговий ямковий ремонт, а також покладено вирівнюючий шар асфальту. Планується відремонтувати значну частину автошляху – від перехрестя із вул. Петропавлівська (на розі розташована будівля районного суду) до магазину «Чобіток», що неподалік ЗОШ №6. Наразі дорожники працюють на половині цієї ділянки – вона закінчується поворотом на пров. Зільберника.

Та, на жаль, здається, не всі лебединці розуміють важливість проведених дорожніх робіт: самостійно здвигають паркани, проїжджають ще «живим» асфальтом, а дітлахи на радощах випробовують нове покриття роликами, велосипедами, а то й справжніми футбольними турнірами. Але ж подібні вчинки сьогодні можуть неабияк вплинути на стан асфальту вже у найближчому майбутньому. Тож, аби потім не шкодувати про зіпсовану ямами дорогу, не ігноруймо попереджувальні знаки і загороджувальні паркани! Не так уже й важко кілька днів перетерпіти незручності, аби зовсім скоро отримати у користування ідеально заасфальтований шлях та не нарікати на неякісно проведені роботи.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Фото Олега КАСЬЯНОВА.

Поділіться
[uptolike]