Наші серед еліти

Минулої п’ятниці було дано старт черговій зимовій першості міста Суми з футзалу, в якій уже два сезони поспіль відіграла наша головна футзальна команда «Автомобіліст». Лебединці поки чекають на свій перший поєдинок, який відбудеться найближчим часом.

А тим часом організатор змагань – Асоціація футзалу Сумщини оприлюднила черговий, оновлений рейтинг усіх команд області. До переліку занесені аж 43 обласні збірні, які беруть участь у турнірах під егідою футзальної асоціації.

Дуже приємно, що протягом 3 років свого існування «Автомобіліст» безперервно виступає у всіх обласних першостях і поступово підкорює нові сходинки обласного рейтингу. При його формуванні враховується не тільки постійна участь у чемпіонатах різних рівнів, а й здобуття турнірних очок. У порівнянні з минулими роками лебединська команда помітно покращила свої позиції і нині посідає 10 місце серед футзальних команд області. А ще, за кількістю очкових доробків і залікових балів у сезоні 2019-2020 рр., ми поступилися лише трьом  висококласним командам. Це значить, що не можна переоцінити таку перевагу, не можна поступатися й втрачати вже завойовані позиції та змарнувати досягнуті успіхи. Слід скористатися наданим шансом і вийти на рівень першості добре тренованими й технічними.

Вітаємо футзальну команду «Автомобіліст» і сподіватимемося, що вона й надалі радуватиме своїх вболівальників видовищною та результативною грою! А «ЖЛ» продовжить інформувати своїх читачів про подальші виступи команди в обласній першості.

Поділіться
[uptolike]