Мало хто вірить, але читають усі: астропрогноз із 12 до 18 вересня

ОВЕН (21.03-20.04)

Цього тижня ваше кредо – раптовість у всьому: у поведінці, манері триматися, у спілкуванні і з коханими, і з недоброзичливцями. Але якщо занадто довірятимете миттєвим враженням і плестимете інтриги, отримайте щось протилежне до того, що хотіли. Бажаєте всіх і всієї підкорити? Підкорюйте раптовою ініціативою!

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05)

Тиждень пройде під знаком успіху у професійних справах. Можете розраховувати на зліт кар’єри, несподівану премію чи нове джерело прибутку. Вас високо оцінять на роботі і колеги, і керівництво. Висока ймовірність того, що ви зможете здійснити якусь мрію, знайти однодумців. Тих, хто честолюбний, жадає матеріального добробуту та соціального чи професійного визнання – очікує бажане.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)

Професійні та домашні справи можете спокійно відкласти до наступного тижня. Щодо фінансів та витрат починайте турбуватися не раніше, ніж прийдуть вихідні – у ці дні розумна економія буде на користь. Будь-які авантюри в особистому житті категорично протипоказані, нові знайомства можуть принести лише нові проблеми. А хіба мало старих?

РАК (22.06-23.07)

Цього тижня все задумане має вдаватися. Однак у понеділок уникайте прийняття важливих рішень та початку нових проєктів – вам бракуватиме твердості у діях та буде важко зосереджуватися. У інші дні ніщо не повинно завадити вдалому завершенню ваших проєктів.

ЛЕВ (24.07-23.08)

Трудовий тиждень, інакше й не скажеш! Зате він вдалий для вирішення професійних питань, прийняття рішень щодо кар’єрного зростання або подальшої освіти, обговорення та підписання договорів, отримання кредитів та інвестицій. Четвер вдалий для відвідування бюрократичних та юридичних інстанцій, спілкування із керівництвом. У вихідні приділіть більше уваги сім’ї та дітям.

ДІВА (24.08-23.09)

Початок тижня винагородить вас за наполегливу працю протягом усього минулого місяця. Що ж, підбивайте підсумки та плануйте свою подальшу діяльність. Спробуйте вибирати найбільш реальні перспективи та вигідні у фінансовому сенсі. Щодо справи, це забезпечить вам матеріальну незалежність. Доведеться виявити максимум витримки та такту у спілкуванні з колегами та родичами.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Не виключено, що у вас цього тижня може з’явитися реальна можливість розширити сферу впливу свого бізнесу та покращити фінансове становище. Будьте пильними і не втрачайте такого привабливого шансу та зосередьтеся на конкретній роботі. Ви про це не пошкодуєте ні протягом цього періоду, ні набагато пізніше. Удачі вам і наполегливості!

СКОРПІОН (24.10-22.11)

Врахуйте, що цього тижня ви у жодному разі не повинні «мозолити» очей партнерам – ні діловим, ні рідним, ні коханим. Рекомендується продумати тактику поведінки та стратегію зустрічей, переговорів та всіх своїх дій у галузі професійної та творчої діяльності. Ваш девіз на цей період: «Мовчання – золото».

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12)

Зберіться! Цього тижня вам доведеться продемонструвати розум, обізнаність та організаторські здібності, бо буде багато роботи, подій, а також виникне необхідність термінового вирішення безлічі проблем, як у професійному, так і сімейному житті. Є й дуже приємні новини – телефонні, офіційні чи неофіційні переговори та зустрічі принесуть бажані результати.

КОЗОРІГ (22.12-20.01)

Цей тиждень може стати для більшості Козорогів трампліном до успіху у професійному й особистому плані. Наважуйтеся! Бажання пізнавати нове, вчитися, загалом різнобічні інтереси – ваш захист та зброя у життєвій метушні. Все, що потрібно особисто від вас, – це не давати нездійсненних обіцянок і уникати нездійсненних зобов’язань.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02)

Ну ось, розклеїлись! Ні, перетворюватися на «брилу льоду» вас ніхто і не просить, але ж можна дотримуватися якихось меж? Дивіться, повернете не в той бік – потім гірко шкодуватимете про втрачені можливості. Оберете правильний шлях – отримайте бажане. Тільки врахуйте, просто цього тижня нічого не дістається, зате чесна праця оплачується за найвищою ставкою.

РИБИ (20.02-20.03)

На початку тижня варто обмежити особисте спілкування, особливо з тими людьми, які вам неприємні або яким ви не довіряєте. У фінансовій та професійній сферах розраховуйте лише на свої сили, здібності та інтуїцію – не помилитеся, та ще й прибуток у найближчому майбутньому отримаєте. А вихідні присвятіть собі та коханій людині – вирушайте на природу, до спортзалу чи салону краси.

Поділіться
[uptolike]