Лебединці «зцілили» ноги на 5 тисяч гривень

77-річна лебединка впустила до квартири незнайомок, які обіцяли полікувати їй хворі ноги. У результаті такої «меддопомоги» пенсіонерка втратила 5 тисяч гривень і золотий ланцюжок. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

Днями до Лебединського відділення поліції звернулась 77-річна місцева жителька. Вона повідомила правоохоронцям, що коли пішла до аптеки за ліками, то зустріла двох жінок, які запропонували їй допомогу у лікуванні хворих ніг. Вона погодилася і запросила «помічниць» додому. Ті пояснили, що лікування вимагає оплати, і старенька, недовго думаючи, віддала їм 5 тисяч гривень, а на додачу ще й зняла із шиї золотий ланцюжок. Потім «лікарки-ворожки» сказали жінці, що почекають на неї за дверима, поки вона збереться і вийде до них знову.

Коли ж пенсіонерка спустилась зі свого поверху вниз, то ні в під’їзді, ні біля нього вже нікого не було.

За заявою потерпілої у поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Проводяться всі необхідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення осіб зловмисниць та повернення втраченого майна.

Поліцейські вкотре звертаються до громадян із проханням не довіряти незнайомим і не впускати їх до своїх помешкань. Пам’ятайте, що збереження вашого майна залежить тільки від вашої пильності та свідомості.

Поділіться
[uptolike]