Лебединці голосуватимуть за…

Сьогодні, 25 жовтня, в Україні відбудуться місцеві вибори. Голосування розпочнеться о 8:00 і триватиме до 20:00 без перерви.

На цих виборах лебединці обиратимуть депутатів Сумської обласної ради, Лебединської міської ради та Лебединського міського голову.

Також жителі Лебединщини, і міста і сільських населених пунктів, обиратимуть депутатів Сумської районної ради, адже після чергового етапу адміністративно-територіальної реформи Лебединщина увійшла до складу укрупненого Сумської району.

Тож кожен житель Лебединщини отримає для волевиявлення 4 бюлетні.

Як вже повідомляла «ЖЛ», виборцям рекомендовано приходити до місць голосування з власною ручкою й обов’язково у захисній масці. За нехтування останньою рекомендацією загрожує штраф.

Чиї ж прізвища побачать лебединці у бюлетнях?

Із переліком кандидатів у депутати обласної ради, серед яких обиратимуть лебединці, можна ознайомитися за посиланням.

Список кандидатів у депутати Сумської районної ради за цим посиланням.

Перелік кандидатів на посаду Лебединського міського голови на цій сторінці.

Кандидати у депутати Лебединської міської ради представлені у 3 списках – за територіальними виборчими округами. Залежно від місця проживання, виборець отримає бюлетень із тими кандидатами, які балотуються саме по його округу.

Відповідно усього таких округів 3:

Перелік кандидатів по 1 територіальному виборчому округу за цим посиланням. Межі округу – можна дізнатися на цій сторінці.

Перелік кандидатів по 2 територіальному виборчому округу за цим посиланням. Межі округу – можна дізнатися на цій сторінці.

Перелік кандидатів по 3 територіальному виборчому округу за цим посиланням. Межі округу – можна дізнатися на цій сторінці.

Поділіться
[uptolike]