Лебединський міський голова відзвітує за 2019 рік

Олександр Бакликов

Сьогодні, 3 вересня, Лебединський міський голова Олександр Бакликов звітуватиме перед громадою за роботу у 2019 році. Про це повідомляє сайт Лебединської міської ради.

Цього року публічний звіт відбуватиметься дещо інакше, ніж завше. Замість живого спілкування у актовій залі за безпосередньої участі лебединців, як це було раніше, очільник міста звітуватимеме онлайн – на Youtube-каналі.

Розпочнеться захід о 14:00. Організатори запевняють, що всі охочі матимуть змогу поставити питання міському голові у чаті до трансляції. Наразі невідомо, коли саме відкриється цей чат для запитань, оскільки зранку він ще залишається недоступним.

Нагадаємо, відповідно до ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» міський голова не рідше одного разу на рік звітує про свою роботу перед територіальною громадою на відкритій зустрічі з громадянами.

Наскільки прийдешній цьогорічний «стрім звіту міського голови» у соціальній мережі відповідає критеріям «відкритої зустрічі із громадянами» – питання риторичне і  ще не має однозначної оцінки юристів.

Сподіваємося, що такий спосіб звітування не стане на заваді лебединській громаді детально ознайомитися із результатами роботи Олександра Бакликова на посаді очільника Лебедина.

Поділіться
[uptolike]