Лебединські депутати зібралися на ювілейне засідання

Лебединський мер Олександр Бакликов

Останнього четверга весни в актовій залі медичного училища відбулося ювілейне 50 засідання сесії міської ради. Присутні на ньому були 25 депутатів із 34.

Після вирішення організаційних питань депутати надали слово в.о. головного редактора міськрайонного радіомовлення «Світанок» Наталії Панченко.

Усі присутні уважно вислухали її кількахвилинний виступ. Стосувався він того ж болючого питання, що і на попередній сесії, – а чи потрібне FM-радіо Лебедину? На жаль, конкретної відповіді ніхто не спромігся знайти і цього разу. Наразі важко навіть передбачити, чим закінчиться протистояння редакції радіомовлення з міською владою, яке продовжується і сьогодні.


Першим питанням порядку денного, яке повинні були розглянути міські обранці, мав стати звіт т.в.о. начальника Лебединського відділення поліції Ігоря Кісільова. Але з незрозумілих причин доповідач так і не з’явився, тому розгляд діяльності Лебединського ВП Сумського РВП ГУНП в Сумській області щодо охорони громадського порядку в місті перенесено на наступне засідання сесії міської ради.

Найбільше присутніх у залі цікавив звіт тимчасової конт-рольної комісії міської ради щодо вивчення стану надання медичних послуг жителям міста центральною районною лікарнею.

Як і зазвичай, більшість проектів рішень, які розглянули депутати, стосувалися земельних питань. Але найбільше присутніх у залі цікавив звіт тимчасової контрольної комісії міської ради щодо вивчення стану надання медичних послуг жителям міста центральною районною лікарнею. Прозвітував перед присутніми голова комісії Сергій Усенко. Він повідомив про факти порушень, що відбуваються в лікарні, і наголосив на тому, як роботі комісії перешкоджав головний лікар Владислав Шепіль. Заслухавши та обговоривши звіт, депутати прийняли рішення продовжити повноваження комісії, яка найближчим часом продовжить перевірку роботи медичного закладу.

Заслухали депутати і звіт постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, архітектури, регулювання земельних відносин. Так, за рік її роботи відбулося 13 засідань, на яких явка депутатів була такою: Юрій Вердибоженко, Олександр Андрєєв та Юрій Савеко – по 13 кожен, Іван Минюк – 10, Андрій Мартишко – 9, Ігор Губар – 6, Віталій Хорохорін – 4.

Депутати також внесли зміни до програми економічного та соціального розвитку і міського бюджету Лебедина на 2019 рік.

Поділіться
[uptolike]