Лебединська поліція інформує (4.10 – 10.10)

лебединська поліція інформує

Із 4 до 10 жовтня до відділення поліції №3 (м.Лебедин) Сумського РУП ГУНП в Сумській області надійшло 93 заяви та повідомлення громадян, 7 із яких на момент реєстрації містили ознаки кримінального правопорушення та внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Два звернення внесено до ЄРДР за фактом смерті громадян. При огляді померлих слідів насильницької смерті не виявлено.

5 жовтня 16-річної місцева жителька повідомила на 102 про крадіжку в неї телефона «Umidigi А7». Поряд із педагогічним коледжем невідомий попросив у дівчини зателефонувати, але зник із ґаджетом іу невідомому напрямку. Відомості внесені до ЄРДР за ч.2 ст.185 КК України.

7 жовтня дільничний офіцер поліції інформував про шахрайські дії 27-річної місцевої жительки, яка отримувала матеріальну допомогу як мати-одиначка, але проживала із батьком спільної дитини, чим завдала збитку державі. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.190 КК України.

8 жовтня 67-річний чоловік повідомив до поліції, що на могилі його батьків на кладовищі одного із населених пунктів громади хтось вирвав два хрести з нержавіючої сталі та зняв огорожу. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.297 КК України.

8 жовтня 49-річна жителька громади повідомила на 102 про побиття 7 жовтня знайомим гр.Б. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.125 КК України.

8 жовтня 62-річний місцевий житель поскаржився поліцейським, що при невідомих обставинах із його банківської картки «ПриватБанку» хтось викрав 6500 грн. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.185 КК України.

За інформацією відділення поліції №3 (м.Лебедин)

Сумського РУП ГУНП в Сумській області

Створення цього матеріалу профінансоване передплатниками друкованої версії «Життя Лебединщини»

Поділіться
[uptolike]