Лебединська поліція інформує (27.04-3.05)

лебединська поліція інформує

Із 27 квітня до 3 травня до Лебединського відділення поліції надійшло 155 заяв та повідомлень громадян. 12 із них на момент реєстрації містили ознаки кримінального правопорушення та були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. 4 звернення внесені до ЄРДР за фактом смерті громадян. При огляді померлих слідів насильницької смерті не виявлено.

28 КВІТНЯ зі служби 102 надійшло повідомлення від місцевого жителя про крадіжку із його дачного господарства в одному із населених пунктів Лебединського району. Невідомі особи в невстановлений період часу, пошкодивши замок господарського приміщення, викрали мотоблок «Нива» синього кольору. Відомості внесені до ЄРДР за ч.3 ст.185 КК України. Проводиться перевірка.

29 КВІТНЯ до поліції звернувся 28-річний місцевий житель, заявивши про викрадення у нього мобільного телефону марки «НТС», паспорта громадянина України та банківської картки «Приватбанку». Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.185 КК України. Проводиться подальша перевірка.

3 ТРАВНЯ на лінію 102 повідомили, що з автомобіля на одній із вулиць м.Лебедина невідомі особи викрали документи та магнітолу вартістю близько 1900 грн. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.185 КК України. Проводиться перевірка.
Цього ж дня поліцію поінформували про те, що на одній із вулиць м.Лебедина в період часу із 00:00 до 08:00 невідомі особи таємно заволоділи чотирма колесами з автомобіля. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.185 КК України. Проводиться подальша перевірка.

Поділіться
[uptolike]