Лебединська поліція інформує (18.05-24.05)

лебединська поліція інформує

Із 18 до 24 травня до Лебединського відділення поліції надійшло 142 заяви та повідомлення громадян. 17 із них на момент реєстрації містили ознаки кримінального правопорушення та були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. П’ять звернень внесено до ЄРДР за фактом смерті громадян. При огляді померлих слідів насильницької смерті не виявлено.

19 травня 23-річна місцева жителька повідомила поліцію, що близько 18:00 її чоловікові наніс тілесні ушкодження його знайомий гр.Р. біля будинку. Перевіркою було встановлено, що між чоловіками виникла суперечка з приводу давньої неприязні. Знайомий ударив чоловіка заявниці рукою в обличчя, завдавши йому тілесні ушкодження (розсічення губи). Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.125 КК України. Проводиться збір інформації.

20 травня на одній із вулиць Лебедина, невідомі особи нанесли 34-річному чоловікові тілесні ушкодження. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.125 КК України. Встановлюються свідки та очевидці події.
21 травня на одній із вулиць Лебедина біля двору викрадено велосипед «Україна» синього кольору. Поліцейські встановили, що до скоєння крадіжки причетний 53-річний житель одного із населених пунктів району. Велосипед вилучено та під розписку повернуто власнику. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.185 КК України.

21 травня під час поверхневої перевірки у 53-річного жителя району в кишені куртки виявлено пакунок із речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на коноплю. Вилучене буде направлено на експертизу до НДЕКЦ. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.309 КК України.

21 травня у період часу із 1 до 30 квітня із території нежитлового господарства невідомі викрали металевий посуд. Працівники поліції встановили, що до скоєння правопорушення причетний місцевий 34-річний житель. Через незачинені двері він проник до будинку, викрав алюмінієвий бідон ємкістю 40 л та алюмінієву сковорідку. Викраденими речами розпорядився на власний розсуд. Відомості внесені до ЄРДР за ч.3 ст.185 КК України.

21 травня 46-річний місцевий житель повідомив поліцейських про викрадення невідомою особою його мобільного телефону «XIAOMI REDMI 7A», який лежав у бесідці на подвір’ї. Проведеними заходами працівники поліції встановили особу, причетну до скоєння крадіжки. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.185 КК України.

23 травня 54-річний місцевий житель повідомив, що в період часу із 23:00 22 травня до 7:00 23 травня невідомі, пошкодивши віконні ґрати, проникли до його магазину та викрали гроші в сумі 10 000 грн. і тютюнові вироби на суму близько 25 000 грн. Відомості внесені до ЄРДР за ч.3 ст.185 КК України. Проводяться подальші слідчі дії.

24 травня близько 11:00 на стаціонарному карантинному посту по вул.Сумська у Лебедині зупинено автомобіль ГАЗ-3302 під керуванням гр.О., жителя району, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Аби вирішитипитання про непритягнення його до адміністративної відповідальності за ст.130 КУпАП, він звернувся до працівників поліції з пропозицією неправомірної вигоди в розмірі 270 грн. Щодо громадянина складено адміністративний протокол за ст.130 КУпАП. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.369 КК України.

За інформацією Лебединського ВП

Поділіться
[uptolike]