Лебединська поліція інформує (16-22.09)

лебединська поліція інформує

Із 16 по 22 вересня до Лебединського відділення поліції надійшло 105 заяв та повідомлень громадян. 9 на момент реєстрації містили ознаки кримінального правопорушення та були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

16 вересня зі служби 102 повідомили, що з гаражного кооперативу Лебедина невідома особа викрала велосипед марки «Салют» синього кольору із кошиком спереду та електроінструменти.  Відомості внесені до ЄРДР за ч.3 ст.185 КК України. Проводиться подальша перевірка.

18 вересня 66-річна місцева жителька повідомила, що на під’їзній колії біля Лебединського агролісу невідомі викрали частину колії (а точніше – 200 метрів рейки Р65). Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.185 КК України. Встановлюються свідки та очевидці злочину.

18 вересня до поліції звернулася 68-річна місцева жителька та повідомила, що в лютому 2019 року квартиранти, які проживали в її господарстві, викрали металеві речі. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.185 КК України. Перевірка триває.

20 вересня продавчиня одного із місцевих магазинів промтоварів повідомила, що близько 14:00 у магазині невідомий відкрито «поцупив» деякі промислові товари. Збитки склали близько 740 грн. Прибула на місце події група швидкого реагування затримала злочинця та вилучила викрадене. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.185 КК України. Встановлюються свідки злочину.

21 вересня 43-річний житель району повідомив, що в невстановлений період часу невідомі особи, пошкодивши замок на господарському приміщенні, викрали близько 300 кг картоплі та консервацію. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.185 КК України. Проводиться подальша перевірка.

22 вересня в Лебединському районі 23-річний водій мопеда «Suzuki» не впорався з керуванням та допустив падіння. В результаті його у важкому стані доставили до хірургічного відділення Лебединської центральної районної лікарні. Тепер за життя чоловіка боряться медики.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження». Проводиться перевірка.

Поліцейські звертаються до всіх учасників дорожнього руху, закликаючи бути уважними та не порушувати правил дорожнього руху. Інакше – неприємностей не уникнути.

Поділіться
[uptolike]