Лебединська поліція інформує (13.04-19.04)

лебединська поліція інформує

Із 13 до 19 квітня до Лебединського відділення поліції надійшло 127 заяв та повідомлень громадян. 10 із них на момент реєстрації містили ознаки кримінального правопорушення та були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Одне звернення внесено до ЄРДР за фактом смерті громадянина в м.Лебедині. При огляді померлого слідів насильницької смерті не виявлено.

13 квітня 28-річна місцева жителька повідомила про крадіжку її телефона марки Xiaomi. Це сталося у ніч із 7 на 8 квітня після того, як вона побувала у знайомих. Працівники поліції встановили особу, причетну до скоєння злочину. Відомості внесені до ЄРДР за ч.2 ст.185 КК України.

16 квітня надійшло повідомлення, що в ніч із 2 на 3 квітня через власну необережність постраждав 48-річний житель Лебедина. Чоловік запросив на гостини свою знайому, а та, дочекавшись, коли господар вийшов у іншу кімнату, поцупила його мобільний і втекла. Поліцейські довели причетність жінки до крадіжки та повернули власнику втрачену річ. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.185 КК України.

Читайте також: Шахраї видурили у лебединки швейцарський годинник

17 квітня зі служби 102 надійшло повідомлення від 28-річної місцевої жительки про те, що в певний період часу хтось проник на подвір’я господарства та таємно заволодів металевими виробами. Поліція встановила крадія – місцевого жителя. Відомості внесені до ЄРДР за ч.3 ст.185 КК України.

17 квітня поліцейські зупинили 44-річного місцевого жителя. При поверхневому огляді у виявили сірникову коробку, наповнену сухою подрібненою речовиною зеленого кольору, зовні схожою на коноплі. Речовину вилучили та направили на експертизу. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.309 КК України.

18 квітня зі служби 102 повідомили, що в одному із господарств Лебедина в період часу з 17 до 18 квітня невідома особа, пошкодивши замок дверей будинку, викрала електроінструменти та знаряддя для рибальства. Поліцейські встановили злочинця – місцевого жителя, раніше судимого за крадіжки. Відомості внесені до ЄРДР за ч.3 ст.185 КК України.

Читайте також: Крадіжку у Лебедині розкрили за пів години

19 квітня один із сільських голів повідомив, що на згарищі після пожежі у житловому будинку виявлено труп 48-річного чоловіка. З’ясовуються обставини пожежі. Проводиться перевірка. Відомості внесені до ЄРДР за ч. 2 ст.270 КК України.
За інформацією Лебединського ВП

Поділіться
[uptolike]