Лебединська поліція інформує (11.01-24.01)

лебединська поліція інформує

Із 11 до 24 січня до відділення поліції №3 (м.Лебедин) Сумського РУП надійшло 213 заяв та повідомлень громадян, із яких 22 на момент реєстрації містили ознаки кримінального правопорушення та внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Чотири звернення внесено до ЄРДР за фактом смерті громадян. При огляді померлих слідів насильницької смерті не виявлено.

11 січня 32-річна місцева жителька поскаржилася поліції на побиття за місцем мешкання її знайомим 33-річним гр.С. Перевіркою встановлено, що знайомий прийшов до неї святкувати Різдво. Розпиваючи спиртне 8 січня близько 01:00, вони посварилися і він вдарив заявницю рукою по обличчю. Їй спричинені тілесні ушкодження – синець на підборідді та садна нижньої губи. Відомості внесені до ЄРДР за ч. 1 ст.125 КК України.

13 січня дільничний офіцер поліції повідомив, що під час виконання своїх службових обов’язків на обслуговуючій дільниці виявив кримінальне правопорушення, вчинене 36-річним гр.Г., якому ще 21.01.2020 року Лебединським районним судом було встановлено адміністративний нагляд строком на 12 місяців та певні обмеження. Але з 10 серпня минулого року самовільно, ухиляючись від адміністративного нагляду, він виїхав за межі Лебедина без відповідного письмового дозволу керівництва відділення поліції. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.395 КК України.

14 січня місцева жителька заявила поліції про побиття чоловіком. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння і вчинив сварку. Заявниця отримала тілесні ушкодження. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.125 КК України.

15 січня зі служби 102 повідомили, що у період із 10 до 15 січня невідомі проникли в господарське приміщення та заволоділи АКБ та каністрою масла. Поліцейські встановили, що 12 січня близько 01:00 35-річний житель Лебединщини, відкривши запірний пристрій, проник до гаража на території домогосподарства і таємно викрав акумулятор «6.ST-100 MEGATAX». Збитків завдано на суму 1600 гривень. Викрадене вилучено та повернуто власнику. Відомості внесені до ЄРДР за ч.3 ст.185 КК України.

18 січня 53-річний житель Лебединщини повідомив на службу 102, що в певний період часу невідома особа проникла до його складського приміщення та викрала запчастини до автотехніки. Відомості внесені до ЄРДР за ч.3 ст.185 КК України.

20 січня 57-річний місцевий житель повідомив, що в певний період часу невідомі викрали в нього насосну станцію. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.185 КК України.

22 січня 42-річний житель Лебединщини повідомив, що з його будинку, пошкодивши замки, викрали металеві речі та знаряддя для бджільництва. Відомості внесені до ЄРДР за ч.3 ст.185 КК України.

22 січня під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання у 37-річного жителя Лебединщини вилучено сухі рослини, схожі на канабіс, предмет у вигляді металевого наперстка, пристрій для куріння у вигляді пластикової пляшки. Вилучене направлено на експертизу. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.309 КК України.

23 січня працівник поліції повідомив, що під час проведення санкціонованого обшуку у 29-річного жителя Лебединщини виявлено та вилучено суху подрібнену речовину рослинного походження, схожу на канабіс, загальною вагою близько 20 г. Вилучене направлено на експертизу. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.309 КК України.

За інформацієювідділення №3 (м.Лебедин) Сумського РУП

Поділіться
[uptolike]