ЛЕБЕДИНЩИНА. Ще одному батьку нагадали про борги перед дітьми

Лебединські діти отримають аліменти

Йдеться про жителя Лебединщини, який не був надто сумлінним у виплаті аліментів на утримання свої двох доньок. Чоловік працював на сезонних роботах, тож і заробітки мав не постійні. Через це його борги перед власними дітьми сягнули понад 25 тисяч гривень

Доньки – Анастасія та Єлизавета – деякий час очікували, що батько все ж почне надавати фінансову допомогу регулярно. Та сподівання, на жаль, виявилися марними. Вочевидь, думки батька були не про створення добробуту родини. Ознайомити чоловіка із проблемами сім’ї вирішили фахівці юстиції Сумщини. Вони «нагадали» про борг та про труднощі, яких неплатник завдав своїм близьким. Правники також попередили про застосування до нього заходів примусу, що передбачені законом #ЧужихДітейНеБуває.

Обмеження прав, арештовані банківські рахунки та майно – стали лише початком «виховної» роботи із безвідповідальним батьком. Головною ж  причиною сплаченого у повному обсязі боргу виявився складений юристами протокол про адміністративне правопорушення. Коли ж батько дізнався, що його можуть змусити працювати на суспільно-корисних роботах, одразу знайшов необхідну суму та повернув своїй родині борг у повному обсязі.

Поділіться
[uptolike]