ЛЕБЕДИНЩИНА. На сесії райради чекають головного посадовця з охорони здоров’я області

Лебединська центральна районна лікарня

Як стало відомо «ЖЛ», на чергову сесію Лебединської районної ради запрошено керівника управління охорони здоров’я облдержадміністрації. Саме на цій сесії депутати заслухають звіт головного лікаря центральної районної лікарні Владислава Шепіля про підсумки діяльності закладів охорони здоров’я Лебединського району за 2018 рік та І квартал 2019 року. Засідання розпочнеться 30 травня о 10:00.

На квітневій сесії районної ради депутати висловили зауваження до роботи районної лікарні та фельдшерсько-акушерських пунктів. А дехто навіть засумнівався, чи правильним було рішення про перенесення юридичної адреси лікарні до Михайлівки. Через кілька днів деякі загальнонаціональні телеканали України показали сюжет про сьогодення нашої ЦРЛ і протистояння міської та районної влади щодо використання коштів медичним закладом.

28 травня лікарню відвідала і комісія із депутатів міської ради та представників громадськості. Результати роботи обіцяють оприлюднити на найближчій сесії міської ради.

Також районна рада оновила проект рішення про делегування представників від Лебединського району до складу госпітальної ради Сумського госпітального округу. Цього разу запропоновані кандидатури голови районної ради Василя Калити та головного лікаря ЦРЛ Владислава Шепіля.

Поділіться
[uptolike]