«Лебединець» повертається додому

У неділю, 5 вересня, наша головна футбольна команда «Лебединець» проведе свій черговий домашній матч чемпіонату Сумської ОТГ з футболу. Після двотижневої відсутності ігор у Лебедині великий футбол знову повертається на стадіон «Авангард». Нагадаємо, що останній раз лебединці грали в рідному місті аж 15 серпня і перемогли «Деметру» із Н.Сироватки 3:0. 22 серпня «Лебединець» спочатку зіграв внічию 1:1 із одним із лідерів першості – «Колосом» із Северинівки, а тиждень тому з таким же рахунком закінчив поєдинок у с.Постольне проти місцевого «Натона».

І ось чергове побачення нашої головної команди із вболівальниками. Нашим суперником буде команда «Сокіл» із Піщаного. У матчі І кола, який відбувся 13 червня, лебединці програли 1:3, а протягом матчу замість трьох суддів на полі перебували тільки два. Крім цього, через відсутність обох воротарів у «рамку» довелося стати Віталію Маковському. Єдиний гол у складі нашої команди тоді забив Денис Калюжний.

Отже, футбольний матч «Лебединець» – «Сокіл» розпочнеться о 17:00 на стадіоні «Авангард». Найближчі вихідні обіцяють бути наповнені футболом, адже, крім «Лебединця», завтра, 4 вересня, у Києві о 21:45 розпочнеться поєдинок збірних України та Франції. До речі, команда «ЖЛ» вирушає до столиці нашої держави, щоб ексклюзивно повідомити лебединцям про перебіг матчу на НСК «Олімпійський» та емоції фанатів поза межами стадіону. Репортаж про ці два футбольні матчі ви обов’язково знайдете на сторінках «ЖЛ» наступного четверга, 9 вересня.

Вболіваємо за Україну та «Лебединець»!

Поділіться
[uptolike]