ЛЕБЕДИН. Воротарські ляпи “посунули” команду на 4 місце

Минулої суботи наша головна футзальна команда «Автомобіліст» провела свій черговий матч першості міста Суми з футзалу. Нашим суперником була команда «МедІнс», яка минулорічні змагання закінчила на 8 місці. Тоді опоненти обмінялися перемогами з різницею забитих та пропущених м’ячів 13:8 на користь сумчан.

Читайте також: Сенсація «Автомобіліста»

І ось нове побачення, до якого фаворитом матчу вважали саме лебединців. Вони очолювали турнірну таблицю і забили у першості найбільше голів. Але, коли вболівальники побачили на воротах Руслана Кобзаря, дехто  засумнівався у нашій перемозі. Нагадаємо, нещодавно він отримав травму і не міг стати на ворота «Автомобіліста» ще в минулому турі. Але тренери команди взяли на себе сміливість і довірили Руслану  останній рубіж. Підсумок був надто втішний, адже протягом однієї хвилини він допустився подвійної помилки і отримав 2 голи, після того, як м’яч ковзнув у нього поміж ніг. Тренери зрозуміли свою помилку і одразу замінили воротаря на Андрія Томащука. Останній довго тримав свої ворота «сухими», і лише у 2 таймі пропустив один м’яч.

Лебединці «прокинулися»  за 7 хвилин до закінчення матчу і зусиллями Миколи Убираєва та Олексія Рябка зуміли скоротити рахунок у матчі.

«Автомобіліст» вперше в сезоні програв і одразу скотився на 4 місце.

Поділіться
[uptolike]