ЛЕБЕДИН. Вони знову нас радують

Лебединський "Автомобіліст"

Продовжує радувати своїх вболівальників наша головна футзальна команда «Автомобіліст», яка представляє Лебедин у Відкритій першості міста Суми з футзалу. 11 січня лебединці зіграли свій перший матч Нового Року проти команди «Сучасник-Лібра» яка невдало розпочала чемпіонат і перебуває на передостанньому місці. «Автомобілісти» одразу взяли ініціативу у свої руки і почали масовано атакувати ворота суперників. «Розмочити» рахунок вдалося  Владиславу Захарченку, а подвоїв перевагу капітан лебединців Валерій Глух. Асистентом  третього гола «Автомобіліста» став наш воротар Андрій Томащук, який скористався відсутністю голкіпера суперника і спрямував м’яч у порожні ворота. Скоригував політ м’яча наш Микола Убираєв, який і встановив остаточний рахунок першого тайму 3:0.

У другій 25-хвилинці лебединці довершили розгром суперників і закінчили зустріч перемогою 6:2. Ще три голи на рахунку  Дениса Калюжного, Олексія Рябка та Владислава Захарченка.

Дякуючи цій перемозі, наша команда продовжує перебувати серед лідерів сумського футзалу. Починаючи із 16 листопада 2019 року, коли стартувала першість, лебединці демонструють свій високий потенціал і намагаються довести свій клас. У команди є мета – зайняти місце у трійці призерів. «Автомобіліст» на шаленій швидкості мчить до неї. Більше інформації про виступ лебединців за підсумками восьми зіграних матчів у друкованій версії «ЖЛ» в четвер 16 січня.

Гра нашої головної футзальної команди не може не радувати, адже вона впевнено перебуває серед лідерів чемпіонату. Але попереду найвідповідальніші матчі: 18 січня – проти лідера першості «Оріона», 25 січня – проти «Явора», який нині на другому місці та 1 лютого – проти «Лідера».

Бажаємо лебединцям видовищної та результативної гри і впевненості у своїх силах. «Автомобіліст», за тебе вболіває вся Лебединщина!

Поділіться
[uptolike]