ЛЕБЕДИН. Сенсація «Автомобіліста»

Лебединський "Автомобіліст" знову виграв

Минулої суботи відбулися матчі 3 туру Відкритої першості м.Суми з футзалу, де продовжує свої вдалі виступи наша головна футзальна команда «Автомобіліст».

Нашим черговим суперником була «Forza», яка, за підсумками минулорічної першості, виборола срібні медалі. Футбольні експерти напередодні матчу не вважали лебединців фаворитами і передрікали їм поразку. Та й ще, на додачу, основний голкіпер нашої команди Руслан Кобзар зламав палець і надовго «випав» зі складу «Автомобіліста». Тому на останній рубіж вирішили поставити новачка Андрія Томащука, який – спойлери! – блискуче впорався зі своєю роботою.

Початок зустрічі підтвердив сумні сподівання, адже першими відзначилися саме наші суперники. Через 6 хвилин сумчани знову забили гол, але цього разу у власні ворота, і рахунок зрівнявся. Далі, на жаль, у воротах «Автомобіліста» побував м’яч із подачі гравця-афроамериканця Дереа аль Джумайлі, який вивів свою команду вперед. І ось тоді про свої бомбардирські якості нагадав Денис Калюжний. Він забив два голи, і на перерву наші хлопці пішли вже з мінімальною перевагою.

Другий тайм ефектним ударом зі штрафного розпочав знову Денис Калюжний. І далі «Автомобіліст» вже було неможливо зупинити! М’ячі раз по раз влітали у ворота суперників; авторами голів стали Алі Гульмамедов, а також Валерій Глух і Олексій Рябко (обоє – по двічі).

У підсумку, судді зафіксували сенсаційну і розгромну перемогу лебединців із рахунком 9:3. Вона лише закріпила команду на І місці турнірної таблиці. «Автомобіліст» не втратив жодного очка, найбільше вразивши ворота суперників (21 раз), і пропустив лише 7 голів у трьох матчах.

Чесно кажучи, захоплюємося потужним стартом нашої головної футзальної команди, яка просто «виносить» своїх грізних суперників. Вважаємо, що наступної суботи лебединці без проблем подолають і команду «МедІнс», яка нині посідає 9 сходинку турнірної таблиці.

Бажаємо «Автомобілісту» гідно представляти своє рідне місто у відповідальних змаганнях! Вболівайте тільки за своїх!

Поділіться
[uptolike]