ЛЕБЕДИН. Розпочате доведуть до кінця

Ще в неділю, 21 липня, жваво і весело було у сквері Павла Полуботка, де тривають роботи з його облаштування та модернізації.

А наступного дня робота припинилася. Доводилося чути навіть припущення, мовляв, Іван Лозовий (благодійний фонд під його керівництвом фінансує роботи у парку) вибори програв, тож в Лебедині більше і не з’явиться.

То яке ж насправді майбутнє скверу Павла Полуботка? «ЖЛ» поцікавилася ситуацією безпосередньо у підрядника.

Якщо у понеділок, 22 липня, там не видно було ні робітників, ні охоронників, то вже наступного дня, у вівторок, робота знову закипіла: облаштування території скверу продовжується, вивозяться залишки будівельного сміття та матеріалів. Лебединці вільно можуть відвідати відбудовану частину скверу, спостерігати за розвитком подій та переконатися, що роботи продовжуються за раніше складеним планом і проектом. Виконавець та підрядник Віталій Мірошніченко запевнив, що далі буде встановлено центральну альтанку, заасфальтується пішохідна доріжка з боку вулиці Героїв Майдану та доладнаються алеї скверу на тому місці, де була покладена плитка. Закінчаться роботи встановленням обладнання для доступу до мережі Інтернет, і у святковій обстановці 19 серпня 2019 року відбудеться урочисте відкриття, як і обіцяли. Упорядники також запевнили, що у вечірній час фонтан обов’язково працюватиме.

Отже, незважаючи на результати виборів, Іван Лозовоий дотримується слова і продовжує робити те, що обіцяв лебединській громаді.

Поділіться
[uptolike]