ЛЕБЕДИН. Обшуки у міській раді

Лебединська міська рада

Звістка про обшуки в приміщенні Лебединської міської ради облетіла місто ще у п’ятницю, 7 червня. Представники закону не розголошували приводу до своїх дій, не давали коментарів, а виконували свою роботу. Запитання кореспондентів «ЖЛ» так і залишилися без відповідей. Та пройшов поголос, що всі ці обшуки – нібито через взятий заступником міського голови хабар.

Пояснення п’ятничної ситуації присутні почули на апаратній нараді при міському голові аж у понеділок. Світло пролила власниця кабінету, на який робили наголос при обшуку, – перший заступник міського голови Ольга Зікєєва.

«Було зазначено, що я, як посадовець, отримала хабар, – сказала вона. – Обшук здійснено з порушеннями кримінально-процесуального кодексу, що було дуже неприємно. Як наслідок: жодного компромату не виявлено, і підозри відкинуто.

А тепер головне, – наголосила Ольга Віталіївна, – я не буду розмінювати свій внесок у роботу на цій посаді на хабар будь-якого розміру. Мною зроблено чимало задля життя міста, аби одним порухом це все закреслити».

Поділіться
[uptolike]