ЛЕБЕДИН. Ніхто примусово не підключатиме

…зокрема, жителів колишнього військового містечка та прилеглих вулиць до нового водогону.

На цьому наголосив міський голова Олександр Бакликов у відповідь на численні звинувачення у буцімто намірах примусового переключення споживачів цього мікрорайону із діючої системи водопостачання на прокладену нещодавно приватним забудовником.

Майже рік тому депутати міської ради надали згоду на укладення договору суперфіцію (спадкове і відчужуване право на користування будівлею, що зведена на чужій землі – ред.) між ТОВ «Гідродар» та міськвиконкомом. Документом «Гідродару» дозволили користуватися земельною ділянкою для проведення будівництва частини міського водогону від вул. Гмирі до вул. Гастелло. Роботи на цій ділянці із укладання водонапірної труби від центрального водозабору нашого міста розпочалися ще наприкінці ІІІ кварталу минулого року. Загальна протяжність цієї гілки складає більше 2,5 км.

Попередньо планувалося, що водогоном зможуть скористатися не тільки мешканці будинків по вулиці Гастелло, включаючи мікрорайон «Черемушки», а й по вулицях Молодіжна, Суворова та Миколи Хвильового (колишня Фрунзе).

– Насамперед, ніхто не припинятиме водопостачання діючим водогоном у «Черемушках». Так само ніхто примусово не підключатиме до нового водогону. Ця приватна організація, очевидно, має певні плани, розрахунки. Ми не маємо права втручатися і не втручаємося у їхню діяльність,

пояснив міський голова.
Поділіться
[uptolike]