ЛЕБЕДИН. Молодь міста запрошують взяти участь у конкурсі реклами

Лебединський конкурс соціальної реклами реклами

Згідно із розпорядженням міського голови №161-ОД у Лебедині оголошено традиційний конкурс соціальної реклами «Я люблю своє місто», який проводиться з 15 листопада по 12 грудня 2019 року.

Він влаштовується наприкінці кожного року, щоб виховати у молоді міста загальнолюдські цінності: милосердя, патріотизм, дружелюбність, мораль, толерантність, почуття краси та гармонії.

Конкурс проводиться за такими темами: «Моя сім’я – мій Лебедин», «Розумне суспільство проти насильства», «Лебединці – нація здорових людей», «Гарна освіта сьогодні – справжній професіонал завтра», «Чисте місто починається із кожного з нас».

Участь у конкурсі можуть взяти громадяни міста віком від 10 до 35 років. Їхні роботи прийматимуться до 12 грудня 2019 року включно. Усі документи мають надсилатися у двох примірниках: у паперовому (малюнок, фотографія, колаж із підписом) та у електронному вигляді на носіях із поміткою «Організаційний комітет Конкурсу» на адресу: м.Лебедин, вул.Пушкіна, 2.

Переможці конкурсу визначатимуться конкурсною комісією, а краща робота у номінації «Глядацькі симпатії» – онлайн-голосуванням, що триватиме із 12 по 19 грудня, на сайті міської ради.

Переможців та призерів конкурсу оголосять 20 грудня.

Поділіться
[uptolike]