ЛЕБЕДИН. Мобільний «МРЕВ» прийматиме у міськраді

Мобільний сервісний центр

Завтра, 11 грудня, у приміщенні Лебединської міської ради (вул.Пушкіна, 2) відбудеться прийом громадян працівниками мобільного сервісного центру МВС (далі – МСЦ). Консультації для водіїв із різних питань проводитимуться із 10:00.

До переліку адмінпослуг, що надаються МЦС, входять: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів; заміна посвідчення водія; видача міжнародного посвідчення водія; прийом запитів на отримання довідок про відсутність (наявність) судимостей. Видача таких запитів проводиться в обласному центру за адресою: м.Суми, вул.Білопільський шлях, 18/1, ТСЦ №5946, або особисто при наступному виїздному прийомі.

До речі, віднедавна прийом громадян у МСЦ здійснюється за попереднім записом. Як повідомляє офіційний сайт Лебединської міськради, записатися можна або за телефоном (05445) 2-30-12, або ж у секретаря міського голови за адресою: вул. Пушкіна, 2.

Перелік документів, необіхдний для отримання будь-якої послуги, доступний для попереднього перегляду на сайті Головного сервісного центру МВС.

Наступний виїздний прийом у Лебедині заплановано вже «під свята» – на 26 грудня.

Поділіться
[uptolike]