ЛЕБЕДИН. Як справи у «Лебединця»?

Однозначно відповісти на це, здавалося б, не дуже складне питання доволі важко. Адже, якщо поглянути на турнірну таблицю першості Сумської області з футболу серед команд І ліги, то сьогоднішнє п’яте місце є вершиною для нашого «Лебединця». Але навряд уболівальники сподівалися бодай на такий результат, зважаючи на минулорічний провал, коли наші гравці не спромоглися завоювати бодай одне залікове очко.

По закінченні сезону «ЖЛ» обов’язково підіб’є підсумки цьогорічного сезону, а сьогодні повідомимо, як же розпочали ІІ коло наші футболісти.

Нагадаємо, що перерва між колами обласної першості тривала із 21 липня до 31 серпня 2019 року, і за цей час «Лебединець» як відпочивав, так і грав товариські зустрічі. Перший млинець другої половини чемпіонату справді видався дуже глевким. Вояж до села Токарі Сумського району став ганебним навіть для нашої не зовсім сильної команди. Підсумкова поразка з розгромним рахунком 6:0, довела, що не все гаразд у лебединських футболістів.

За тиждень домашня поразка (0:1) від  краснопільського «Явора» була вже не такою відчутною, але турнірних очок ми знову не доотримали. 14 вересня лебединці мали брати залікові бали у виїзній грі проти путивльської «Ярославни», але аутсайдер першості скористався нашими проблемами і переміг 1:0. 21 вересня «Лебединець» не зіграв проти «Сумбуд-Барси», яка паралельно виступає в чемпіонаті України серед 16-річних юнаків, і перенесену зустріч провів у Лебедині в середу, 25 вересня. Особливих проблем нашим футболістам юні сумчани не принесли, адже вони тільки навчаються азам професіонального футболу. Домашня перемога 3:1 додала впевненості лебединцям, але вже через три дні вони отримали чергового ляпаса від білопільського «Авангарда» у вигляді непристойних 5:0 на їхню користь.

Та, звісно, найболісніший удар «Лебединець» отримав 29 вересня, коли стало відомо про трагічну смерть одного із висококласних футболістів, гравця основного складу, талановитого та перспективного будильчанина Сергія Прокопова. Безжалісна смерть забрала його у 23-річному віці. Сергію, Лебединщина пам’ятатиме про тебе завжди, а «ЖЛ» приносить свої глибокі співчуття родині загиблого.

А що ж попереду? Нашій головній футбольній команді залишилося провести лише два поєдинки обласної першості: 19 жовтня у Конотопі проти принципового суперника і найближчого сусіда по турнірній таблиці – місцевого «Кристала». Завершить чемпіонат «Лебединець» 26 жовтня домашнім матчем проти лідера першості северинівського «Колоса».

Що ж, із нетерпінням чекаємо, як цьогорічний футбольний сезон закінчиться для головної команди Лебединщини. Вболівайте за своїх!

Поділіться
[uptolike]