ЛЕБЕДИН. Долю директорства Любові Білокобильської вирішуватимуть депутати

педагогічний коледж Лебедин

У п’ятницю, 26 липня, на черговій 28 сесії Сумської обласної ради розглядатиметься один із проектів рішень, що стосується керівництва лебединського педколеджу.

Обласні обранці вирішуватимуть майбутнє директора комунального закладу Сумської обласної ради «Лебединський педагогічний коледж імені А.С. Макаренка» Любові Білокобильської. Чи ж залишиться вона на посаді? Адже, керуючись порядком призначення, схваленим 20 сесією Сумської обласної ради, керівники навчальних закладів обласного підпорядкування призначаються на посаду облрадою на контрактній основі. Контракти укладаються на підставі відповідного рішення обласної ради терміном від 1 до 5 років.

Раніше повідомлялося, що 11 червня 2019 року відбулися вибори директора педколеджу, на яких переконливу перемогу здобула в.о. директора Любов Білокобильська. Але щоб остаточно зайняти директорське місце, необхідне депутатське “за” укладання контракту із 19 липня 2019 року до 18 липня 2024 року.

Як свідчить практика, Любові Борисівні не слід хвилюватися, адже обласні депутати завжди позитивно вирішують подібні рішення.

Поділіться
[uptolike]