ЛЕБЕДИН. «Автомобіліст» порадував

В останню суботу 2019 року, а саме 28 грудня, наша головна футзальна команда «Автомобіліст» закінчила календарний рік в першості міста Суми з футзалу грою проти команди «Олімпік – Меліос». Чесно кажучи, по ходу поєдинку ця збірна зухвало поводилася зі своїм суперником, постійно наголошуючи на тому, що зможуть зробити зі своїми опонентами, що завгодно. «Автомобілісти» після цього ще більш відповідальніше поставилися до гри і вже прагнули не тільки перемогти, а навіть «познущатися» над самовпевненими опонентами.

І вже на 9 хвилині наш Кирило Артеменко відкрив рахунок. Не минуло й 5 хвилин, як свій клас показав наш кращий бомбардир Денис Калюжний, який із прямого штрафного удару довів перевагу нашої команди до двох голів. Перша половина матчу так і закінчилася, а ось другий тайм подарував шанувальникам ще 4 м’ячі. Три з яких влетіли у ворота сумчан. Спочатку красень-гол забив Вадим Швець, але за три хвилини опоненти відігралися. Наприкінці поєдинку у воротах суперників відзначились бомбардири «Автомобіліста». Спочатку Валерій Глух, скориставшись відсутністю у воротах голкіпера суперників, ефектно, чи не через увесь майданчик точно послав шкіряну кулю. А довершив розгром зухвальців Денис Калюжний, який вкотре доводить свою високу ігрову та індивідуальну майстерність.

Переконлива та розгромна перемога 5:1, яку команда «Автомобіліст» присвятила пам’яті свого друга, відмінного гравця та колеги Сергія Прокопова, який трагічно загинув у вересні минулого року, і саме в день гри міг би відзначати своє 24-річчя.

2019 рік наша команда закінчила на високому третьому місці, випереджаючи своїх суперників на 3 очки і відстаючи від другого місця лише на два залікових бали. У семи проведених зустрічах «Автомобіліст» здобув п’ять перемог, по одному разу програв і зіграв внічию, як і «Явір», забив найбільше м’ячів (33)  і, як «Оріон», пропустив найменше (13).

Вітаємо, нашу головну футзальну команду з успішним виступом в обласних змаганнях і бажаємо їй постійно перебувати серед лідерів сумського футзалу!

Вболівайте за своїх!

Поділіться
[uptolike]