ЛЕБЕДИН. «Автомобіліст» йде вперед

Минулої суботи закінчилися виступи у попередній частині першості міста Суми з футзалу. Команди, які виявили бажання змагатися у цьому турнірі, були розподілені на два дивізіони. Наша головна футзальна команда «Автомобіліст», починаючи з листопада минулого року, разом із 11 збірними розігрувала турнірні місця у Silver Division і загалом провела 11 поєдинків.

У перший день лютого лебединці зустрічалися з командою «Лідер», яка до цього посідала 5 місце і мала неабиякі амбіції, а ще – бажання підставити підніжку потенційному лідеру першості. Наші суперники вкрай невдало розпочали чемпіонат, програвши три перші поєдинки із загальним рахунком 5:13. До матчу з лебединцями вони підійшли, маючи шість перемог і п’ять поразок.

Як розгорталися події в матчі? Скільки хвилин знадобилося «Автомобілісту», щоб забити гол? Що допомогло нашим хлопцям повести в рахунку після того, як вони програвали 1:2? Скільки голів у матчі забив найкращий бомбардир Денис Калюжний? Чи зуміли лебединці здолати команду «Лідер»? Як закінчилася очна зустріч першої та другої команд першості? І хто за підсумками попереднього етапу став чемпіоном? На ці та інші питання ви обов’язково отримаєте відповіді вже завтра в четвер 6 лютого у друкованій версії «ЖЛ».

Отже, на сьогодні завершено попередній етап першості міста Суми з футзалу і найближчим часом лебединці продовжать боротьбу за медалі серед шести кращих збірних команд першої ліги. Минулорічний чемпіонат наша головна футзальна команда закінчила на підсумковому 5 місці турнірної таблиці. Сподіваємося, що цьогоріч лебединці обов’язково здобудуть один із комплектів нагород.

Продовжуємо вболівати за своїх!

Поділіться
[uptolike]