Коронавірус на Лебединщині: плюс 6 за добу

у Лебедині випадок коронавірусу

За минулу добу, 1 жовтня, на Лебединщині зареєстровано 6 нових випадків захворювання на COVID-19. Усі ковідні пацієнти – жителі м.Лебедина. Цю інформацію підтвердив завідувач Лебединського міськрайонного відділу ДУ «Сумський ОЛЦ МОЗ України» Василь Брага.

За його словами, попередня доба для Лебединщини пройшла майже спокійно. Як мінімум, для району, де не зафіксовано жодного нового хворого, натомість двоє видужали. У Лебедині ж – шестеро нових захворілих. При цьому всі пацієнти не пов’язані між собою: різні вік, професія, адреса тощо. Це свідчить про те, що коронавірус у нашому регіоні вже «вибрався» за межі певних осередків.

На ранок 2 жовтня у Сумській області зафіксовано 4677 випадків захворювання на COVID-19. За минулу добу захворювання виявили у 242 осіб (Суми – 185, Шостка – 2, Конотоп – 4, Ромни – 4, Охтирка – 3, Глухів – 1, Лебедин – 6, Білопільський район – 8, Буринський район – 1, Краснопільський район – 5, Охтирський район – 1, Роменський район – 1, Сумський район – 15, Тростянецький район – 2, Шосткинський район – 1, Ямпільський район – 3).

Крім того, в Україні третій день поспіль коронавірусне захворювання встановлює нові «рекорди». Так, 1 жовтня виявлено 4633 випадки COVID-19. Усього на території країни зафіксовано 217 661 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. 4261 із них – летальний, 96591 пацієнт одужав.

Поділіться
[uptolike]