Коронавірус на Лебединщині: плюс 20 випадків за вихідні

у Лебедині випадок коронавірусу

За останні три доби (25-27 вересня) на Лебединщині зареєстровано 20 нових випадків захворювання на COVID-19. Про це повідомляє ДУ «Сумський обласний лабораторний центр».

Зокрема, 25 вересня виявлено 3 нових хворих по Лебединському району, 26 вересня – 14 хворих по Лебедину і 1 по району, 27 вересня – 2 хворих по району.

На ранок 28 вересня загальна статистика за час пандемії на Лебединщині така: 72 випадки захворювання у місті та 9 – у районі. Одужали відповідно 37 і 2 особи.

Показник 26 вересня – найбільший у одночасному виявленні хворих по Лебедину, зареєстрований з початку фіксації випадків захворювання на COVID-19.

Наразі Лебедин займає 2 місце серед міст обласного значення щодо загальної кількості виявлених хворих на COVID-19. Найменше випадків зареєстровано у Глухові (31), найбільше – у Конотопі (215). Разом із тим Лебедин із-поміж інших міст області, крім обласного центру, має найбільший показник захворювання на 10 тисяч населення – 28,77.

Лебединський район поступово змінює позицію серед інших районів області, займаючи нині 5 «сходинку». Найменше хворих зареєстровано у Липоводолинському (1), Великописарівському (3), Ямпільському (5), Шосткинському (6) районах.

Поділіться
[uptolike]