Ім буде нелегко

команда Лебединець

Минулої суботи наша головна команда «Лебединець» продовжила свої виступи в першості Сумської області з футболу серед команд першої ліги. Матч 5 туру наші земляки проводили вдома, на міському стадіоні проти команди «Авангард» із Білопілля.

Незважаючи на пізній початок зустрічі, неймовірна спека дошкуляла не тільки гравцям обох команд, а й вболівальникам. Наша команда зазнала суттєвих втрат, адже дехто із гравців основного складу вирішив тимчасово припинити виступи за «Лебединець»: одразу шість футболістів вирушили до сусідньої Польщі на заробітки. Можна зрозуміти молодих хлопців, які зіткнулися з фінансовими проблемами. Однак принаймні на найближчі три місяці наша команда опиниться в нелегкому становищі.


А звітний поєдинок розпочався масованими атаками гостей, які до цього ще жодного разу не втрачали турнірних очок. До речі, «Авангард» – одвічний суперник лебединців. У минулому році наші земляки програли обидва поєдинки із загальним рахунком 0:4. Що ж відбувалося цьогоріч?


Перші 20 хвилин нашим було нелегко, адже лебединці майже не переходили центр поля і постійно відбивалися від настирливих гостей. Перший небезпечний момент біля воріт «Авангарда» трапився аж на 37-ій хвилині матчу, коли після потужного удару лебединців воротар з-під перекладини виніс м’яч на кутовий. Перший тайм ми вистояли, але одразу на початку другої половини зустрічі гостям вдалося розмочити рахунок. Лише 17 хвилин гостям вистачило, щоб подвоїти його, і одразу стало зрозуміло, що відігратися «Лебединцю» не вдасться. Прикро за нашу команду, шкода хлопців, які не від щасливого життя поїхали до чужої країни, тому й нелегко буде всім небайдужим до лебединського футболу людям.


Решта матчів принесла такі результати: «Кристал» – «Барса» – 5:2, «Колос» – «Яро­славна» – 8:0, «Україна» – «Явір» – 1:0.


Після поразки «Лебединець» втратив 5 місце і опустився однією сходинкою турнірної таблиці нижче. Але намагатимемося тримати удар і обов’язково вболівати тільки за своїх!


Свій наступний поєдинок у рідному місті «Лебединець» проведе аж 13 липня.

Фото Олега КАСЬЯНОВА.

Поділіться
[uptolike]