Як закінчив “Автомобіліст”?

Головна лебединська футзальна команда «Автомобіліст» провела свій останній поєдинок Літнього чемпіонату міста Суми з футзалу серед команд вищої ліги проти «Сумиобленерго».

До цього часу нам не доводилося зустрічатися із суперником, котрий, як і лебединці, знаходився у підвалинах турнірної таблиці. Обидві команди до звітного матчу так і не мали перемог у вищому дивізіоні сумського футзалу.   Звітна дуель була цікава: хто ж нарешті святкуватиме першу перемогу у нинішніх змаганнях?

До заключного поєдинку «Автомобіліст» дістався із величезними втратами через ряд травмованих та захворілих футболістів. Крім Дениса Калюжного, не змогли зіграти Валерій Глух та Єгор Свістюла. Їх відсутність відчутно впливає на лебединців, адже гра команди «будується» саме на цих трьох «китах».

Першими відзначилися у воротах Андрія Томащука наші суперники, які скористалися помилкою захисту. Із рахунком 1:0 обидва колективи пішли на перерву. Відпочинок більше пішов на користь лебединцям, які намагалися якомога швидше відігратися. Одна із наших атак увінчалася успіхом, коли Віталій Маковський розіграв м’яч із Кирилом Артеменком і останній таки забив гол. Проти нічиєї не був проти жоден із футболістів обох команд, але до кінця матчу рахунок усе ж встиг змінитися знову.

І, на превеликий жаль, не на нашу користь. Після несподіваного удару м’яч зрикошетив від ноги одного із гравців «Сумиобленерго» і влетів до воріт «автомобілістів». За 5 хвилин, які залишалися до кінця зустрічі, лебединцям так і не далося відігратися. У підсумку – виграш суперників 1:2. Ось так коротка лава запасних, травми та хвороби основних гравців негативно вплинули на результат матчу.

Далі команда «Автомобіліст» візьме недовготривалу відпустку, зробить роботу над помилками, підлікує травмованих гравців, можливо підсилиться кількома новими футболістами і готуватиметься до головних змагань року – зимової першості Сум з футзалу в закритих приміщеннях. А ми й надалі інформуватимемо вас про те, що відбуватиметься в житті цієї самобутньої команди.

Поділіться
[uptolike]