Як лебединці дотримуються карантину: перевірки, протоколи, приписи

Із 25 до 31 грудня минулого року спеціалістами Лебединського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області перевірено діяльність 8 суб’єктів господарювання щодо дотримання протиепідемічних та санітарно-гігієнічних вимог в умовах карантину.

Про це спеціально для «ЖЛ» повідомляє заступник начальника – начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Лебединського районного управління Ірина УБИЙВОВК.

Було перевірено суб’єкти господарювання, які займаються торгівлею непродовольчих товарів. За словами спеціалістки управління, порушень не виявлено. Під час обстежень фахівцями управління проведено 15 бесід із питань дотримання протиепідемічних заходів щодо попередження захворювання на СOVID-19.

Також триває обов’язковий щоденний моніторинг за діяльністю агропродовольчого ринку в умовах карантинних обмежень на виконання постанови Головного державного санітарного лікаря України №34 від 6 червня 2020 року «Про затвердження тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів з торгівлі на ринках на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).
За матеріалами управління Олена БОНДАРЄВА

Поділіться
[uptolike]