І знову проти «Forza»

Наша головна футзальна команда «Автомобіліст» продовжує свої виступи у Зимовому чемпіонаті міста Суми з футзалу серед команд І ліги групи «Б». Підсумки попередніх двох матчів лебединців з’являться у друкованій версії «ЖЛ» уже завтра, а трохи згодом і на нашому сайті zhl.news.

 Сьогодні, в середу 16 грудня, лебединці проведуть матч 4 туру проти команди «Forza», нашого одвічного суперника, постійного учасника футзальних чемпіонатів. Ще починаючи з дебютної першості 2018-2019 років, ця збірна постійно перетинає шлях лебединцям до завоювання медалей.

Так, 10 листопада 2018 року саме у І матчі тодішнього чемпіонату нашим футзалістам вдалося мінімально перемогти цю команду з рахунком 5:4. У поєдинку ІІ кола наступна гра принесла нам перемогу 4:2. У минулорічному чемпіонаті знову довелося двічі схрестити зброю з нею. І якщо 30 листопада 2019 року «автомобілісти» розгромили суперників із рахунком 9:3, то у матчі-відповіді 8 лютого 2020 року була зафіксована нічия 1:1.

У цьогорічній першості «Forza»  двічі програла та один раз зіграла внічию. Вона посідає 6 місце, відстаючи від «Автомобіліста» на одне очко.

Початок зустрічі о 18:30 у спорткомплексі СДПУ імені А.С.Макаренка. Нагадуємо, що вхід вболівальників на матчі футзальної першості заборонений. Але у вас є можливість бути поінформованими про виступи лебединської команди, дякуючи «ЖЛ» щочетверга та підсумкам на сайті газети. Слідкуйте за інформацією і не забувайте вболівати за своїх!

Поділіться
[uptolike]