І знову наш «Фреш» – Лауреат

Здається, лише нещодавно ми вітали хореографічний колектив «Фреш» дитячої школи мистецтв імені Б.Р.Гмирі (керівник Олена Єршова) із вагомими здобутками. І ось чергова велика і вагома перемога та визнання майстерності його учасників та керівника.

Днями «фрешівці», без перебільшення, стрибали від щастя, адже стали Лауреатами Всеукраїнського конкурсу талантів «Квіти надії». Проходив він у м.Києві за підтримки громадської організації «Динаміка успіху» та благодійного фонду «Українська формула добра».

Учасники молодшої та старшої груп колективу у своїх вікових категоріях посіли перші місця Лауреатів. Це чергова вагома заслуга і перемога наших танцюристів на всеукраїнському рівні.

Поважне журі у складі члена Міжнародного класу журі Мішеля Ткачука, генерального директора Житомирської обласної філармонії Тетяни Рудецької, члена Національної спілки хореографів України, хореографа балетмейстера Єлизавети Король, композитора і поета Лариси Іваношкіної, заслуженого діяча мистецтв України, професора кафедри Одеської Національної музичної академії імені А.В.Нежданової Ганни Джулай, Лауреата Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів Зоряни Вовк високою оцінкою відзначили творчі досягнення колективу «Фреш».

І така оцінка, без сумнівів, радує не лише дітей, а і нас – батьків. За високий професіоналізм відзнаку отримала і керівник колективу Олена Єршова. Про наше місто вкотре почули у столиці, як про місто обдарованих дітей. Йдемо далі з Оленою Тарасівною до нових перемог.

За дорученням дітей і батьків – Анна Березова, Тетяна Коваленко, Євгенія Іванова

Поділіться
[uptolike]