Бум благодійності

Ми живемо у часи буму благодійності, коли самодостатні люди не просто пишаються своїм багатством, а спрямовують його на добрі справи. Від маленьких ініціатив до глобальних проектів, від побуту до міської архітектури – скрізь можна докласти зусиль, допомогти змінити світ на краще. І в  Лебедині є справді не байдужі люди з «великим» серцем, які мають змогу реалізовувати всі ці ідеї.

Дякуємо нашим координаторам, спеціалістам міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які надали нам інформацію про сім’ї, котрі потребують підтримки і допомоги. Упродовж  трьох тижнів студенти та  викладачі  Лебединського педагогічного коледжу ім. А.С. Макаренка купували, приносили одяг для дітей, канцелярські товари, продукти харчування та розвиваючі ігри. І все це – за сприянням студентського профкому коледжу. Зібрані речі доставили до сімей активісти Студентської держави «ОЛЕАНДА» Леся Родак, Наталія Липка та інші під керівництвом фахівця із соціальної роботи ЦСССДМ Наталії Гаврилюк.

Ми дякуємо всім, хто долучився до акції. Закликаємо всіх небайдужих  подарувати частинку свого добра та теплоти, бо кожен  милосердний вчинок – це щабель сходів, що ведуть до небес.  

Юлія БАБАК, міністр соціальної політики СД «ОЛЕАНДА».

Поділіться
[uptolike]