Багатодітні родини Лебединщини запрошують до участі у фестивалі талантів

Лебединський центр позашкільної освіти розпочав прийом заявок на участь в онлайн-фестивалі «Таланти багатодітної родини – 2022», – повідомляє офіційний сайт міської ради.

Організатори фестивалю ставлять за мету популяризацію цінностей багатодітних українських родин, збереження культурних та моральних цінностей сім’ї, народних, родинних традицій та історичної спадщини тощо.

Учасниками фестивалю можуть бути талановиті та обдаровані діти із багатодітних сімей – окремі виконавці та творчі родинні колективи – віком від 7 до 16 років.

Конкурс проводиться за номінаціями «Вокальне мистецтво», «Патріотична пісня», «Хореографія», «Музичне виконання», «Образотворче мистецтво», «Художнє та авторське виконання», «Оригінальний жанр», «Декоративно-прикладне мистецтво». За результатами фіналу конкурсу, учасники отримають дипломи та подарунки.

Охочі долучитися до участі у фестивалі мають до 10 лютого 2022 року надати заяву до Лебединського центру позашкільної освіти на адресу: м.Лебедин, вул.Будильська, №8, або на електронну адресу: cpo.lebedin@qmail.com чи телефоном 2-30-10 (Антоніна Володимирівна).

Триватиме фестиваль із 23 лютого до 4 березня 2022 року.

Створення цього матеріалу профінансоване передплатниками друкованої версії «Життя Лебединщини»

Поділіться
[uptolike]