“Автомобіліст” втретє вирушає за медалями

Сьогодні, 27 листопада, наша головна футзальна команда «Автомобіліст» розпочинає свої виступи у Зимовому чемпіонаті міста Суми з футзалу серед команд І ліги. Це третя спроба лебединців поборотися за нагороди. Нагадаємо, що в минулій першості нашим хлопцям вдалося завоювати бронзові медалі. Виступатимуть наші земляки у групі «Б» із сімома збірними: «Форза», «Гранум», «Елітбуд», «Вальхала», «Валедіанс», «Олімпік», «Суми-Псел».

Нашим першим суперником буде «Олімпік», який постійно бере участь в обласних змаганнях. Позаминулого року «Автомобіліст» без проблем подолав своїх опонентів у обох матчах. Спочатку, 22 грудня 2018 року, ми святкували перемогу 7:4, а 9 березня 2019 року знову перемогли з рахунком 6:1. У тогорічній першості довелося суперники зіграли лише один матч, в якому 16 листопада 2019 року лебединці знову святкували перемогу 5:1.

Сподіваємося, що «Автомобілісту» не складе труднощів знову здолати свого давнього суперника і розпочати чемпіонат з перемоги.

Зустріч відбудеться у легкоатлетичному манежі Української академії банківської справи. Початок матчу о 20:30. Але, на жаль, через карантинні обмеження гра відбудеться без глядачів.

Поділіться
[uptolike]