Аби на полі можна було грати

Готуючись до чергових футбольних баталій, організатори мають подбати не тільки про запрошення команд, медичних працівників  та глядачів. Насамперед, вони мають підготувати для гри газон футбольного поля. На головному лебединському стадіоні “Авангард” із цим останнім часом виникало чимало труднощів, адже скошувати траву персонал головної споруди громади не мав чим.

Голові федерації футболу Лебединщини Андрію Мартишку довелося звернутися до благодійників за допомогою для придбання такого необхідного інвентарю. Одразу погодився допомогти давній прихильник здорового способу життя, постійний спонсор кількох футбольних команд громади, директор СТОВ «Промінь» Євген Коваленко. Він придбав газонокосарку для федерації футболу Лебединщини. І днями, безпосередньо на футбольному полі стадіону «Авангард», вручив представникам федерації.

Футболісти Лебединщини та керівництво федерації, і звичайно вболівальники, щиро вдячні за подарунок, який обов’язково стане в пригоді при підготовці футбольного газону до відповідальних матчів. Гарний приклад для наслідування тими, хто має змогу допомагати людям спорту! Чи не так?

Поділіться
[uptolike]