СУМЩИНА. Придбайте газ на зиму за літньою ціною

Споживачі побутового газу мають можливість запастися газом на всю зиму за літньою ціною. Про це йдеться у повідомленні пресслужби ТОВ «Сумигаз Збут».

Вперше споживачі газу мають можливість закупити свій персональний резерв газу на весь опалювальний сезон. Ціна газу для такого запасу зафіксована на літньому рівні – 5 995,53 грн. за 1000 куб.м. Щоправда, у вартості не враховані послуги за доставку газу, які змінюються в залежності від регіону. Таке придбання блакитного палива ймовірне завдяки старту акції «Твоя енергонезалежність», що почалася напередодні Дня Незалежності України і триватиме лише місяць.

Максимальний обсяг закупівлі газу при цьому обмежений – 25 тис куб.м на одне домогосподарство. Гарантом збереження запасів газу і стабільної ціни на нього є НАК «Нафтогаз України», де відзначають, що «Твоя енергонезалежність» дозволить споживачам до 25% скоротити витрати на газ в опалювальний період.

Узяти участь в акції може будь-який споживач газу, у якого немає боргів за цей енергоносій. Оформити і оплатити покупку можна буде онлайн в Особистому кабінеті на 104.ua, або в Центрі обслуговування клієнтів «Сумигаз Збуту». Для цього досить мати при собі паспорт, актуальні показання лічильника газу, і внести 100% оплату за куплений запас газу. Щоб легше визначиться з необхідним резервом газу на зиму, фахівці «Сумигаз Збуту» нададуть своїм клієнтам інформацію про їхні обсяги споживання газу за минулі опалювальні періоди. Також клієнти самостійно можуть розрахувати потрібні обсяги на опалювальний період онлайн в Особистому кабінеті з допомогою спеціально створеного калькулятора.

Використовувати газ, куплений в рамках акції «Твоя енергонезалежність», можна буде із 1 жовтня 2019 року по 31 березня 2020-го.

Якщо куплений резерв газу буде витрачено до 1 квітня 2020 року, споживач зможе отримати газ на загальних умовах. Тим споживачам, які до 1 квітня 2020-го не використають весь куплений газ, залишок грошових коштів надійде на особовий рахунок. Ці кошти можна буде використовувати для подальших розрахунків за газ або ж повернути за заявою.

Поділіться
[uptolike]