Що і за скільки побудують у Лебедині за кошти громадського бюджету?

Лебединський громадський бюджет

Як ми вже повідомляли, триває реалізація міської цільової програми «Громадський бюджет міста Лебедина на 2019 рік». Із 19 по 25 липня 2019 року у приміщенні виконавчого комітету Лебединської міської ради тривало голосування за проекти, які профінансуються за кошти  громадського бюджету.

Жителі Лебедина, Куданівки і Токарів долучилися до голосування лише за два проекти. Із 408 громадян, які проголосували, найбільше голосів (342) віддали за придбання та встановлення елементів спортивно-ігрового майданчика  на території ЗОШ№3. Лише 63 голоси підтримали придбання елементів дитячого майданчика для встановлення їх по вулиці Новопостроєна. Знайшлися в урні для голосування і 3 зіпсованих бюлетені.

Але переможців і переможених у цих виборах не буде, адже коштів громадського бюджету цілком вистачить на реалізацію та втілення в життя одразу двох проектів. За попередніми даними відомо, що проект-переможець отримає 83900 грн., а проект, який набрав менше голосів – 78400 грн.

Сподіваємося, що найближчим часом наша лебединська громада отримає довгоочікувані майданчики, які, в першу чергу, стануть приємними та несподіваними подарунками для лебединських дітей.

Поділіться
[uptolike]