ЛЕБЕДИНЩИНА. Лебединці вже отримують субсидію готівкою

Відділення «Ощадбанку» із 12 березня розпочали виплати коштів субсидіантам, які не є пенсіонерами, субсидії яким призначені до 31 грудня 2018 року.

Для зручності в отриманні коштів перед відвідуванням банку НЕОБХІДНО ПРОЙТИ РЕЄСТРАЦІЮ на офіційному сайті – https://www.oschadbank.ua або в Контакт-центрі Ощадбанку за тел. 0 800 210 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України). Також реєстрація проводиться безпосередньо у Лебединському відділенні банку за адресою: м.Лебедин, вул.Шевська, 6. Працює відділення, окрім буднів, і у суботу із 8:00 до 19:00. Попередня реєстрація дасть субсидіанту змогу самостійно обрати зручний час та дату для отримання субсидії без черг.

При отриманні першої субсидії в грошовій формі через систему грошових переказів «Швидка копійка» банківські працівники запропонують субсидіанту відкрити поточний рахунок. У такому випадку не потрібно буде кожного разу відвідувати відділення для отримання субсидії – вона автоматично зараховуватиметься банком на картку, про що клієнт отримуватиме SMS-повідомлення. Також це дасть змогу знімати кошти в будь-якому банкоматі у будь-який час, а також зручно та своєчасно оплачувати комунальні послуги в мобільному або інтернет-банкінгу.

Якщо ж субсидіант вже має поточний рахунок в Ощадбанку для виплати соціальної допомоги/депозитів/заробітної плати, субсидію автоматично зараховуватимуться саме на цей рахунок, і банк надішле SMS про її надходження.

Поділіться
[uptolike]